Tusen takk for skikkelig lærerikt og nyttig kurs i hverdagslydighet! Fantastisk hyggelig var det også. Eirin og Marit er så kunnskapsrike og formidler på en forståelig måte. Jeg tar gjerne flere kurs ved Bergen Hundeskole! Anbefales
Johanne Knutsdatter
Tusen takk for fantastisk barn- og hundkurs! Nora og Ellinor lærte mye, og koste seg veldig. Om kveldene fikk Nora nesten ikke til å sove fordi hun gledet seg sånn til neste dag. Vi kommer igjen på neste kurs.
Randi Helene Tillung
"Tusen takk for to flotte dager. Tico og meg er storfornøyd med dagene. Utrolig fin måte dere lærer i fra dere på. Setter stor pris på alt vi har lært. Eirin og Marit er to utrolig flinke instruktører."
Christer Alvær
"Jeg var på valpekurs hos Marit og Eirin og lærte masse som jeg vil ta med meg i hverdagen til bruk med vår hund. De gav konstruktive tilbakemeldinger og viste metoder og delte egne erfaringer med sine hunder. Gull verdt."
Mona B Johnsen
Image
Image
"Supert perspektiv på hundetrening og dyrevelferd! Meget god kundebehandling, hver enkelt deltaker får fin oppfølging!"
Britt Janne Karlsen
"Kurset gir god innsikt i de typiske utfordringer og problemer vi har møtt som ferske valpeeiere, og det har vært til stor hjelp i hvordan takle mange ulike situasjoner med vår valp i hverdagen."
Kristina Steinstø
"Fint lokal, hyggelig atmosfære! Instruktørene tar oss godt i mot, flinke og holde foredrag og formidle stoffet på en god måte."
Susanne Hetlevik
"Kjempe flinke instruktører, med mye kunnskap. De driver kun positivt, som jeg anser som det viktigste for å få en trygg og lykkelig hund. Veldig inspirerende å være sammen med de."
Cassandre Indrebø