Velkommen til sommerkurs for barn og hund!

'

'Hvert år inviterer Bergen Hundeskole til sommersamling for hundeglade barn og unge i alderen 8-15 år. Sommerkurset består av fire dager med trening av hund i fokus! Mellom treningsøktene har vi også tid til å gå turer, bli kjent med hverandre gjennom lek og historier om egen hund.

OM KURSET

Barna/ungdommene vil lære om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, hverdagslydighet, snill håndtering, aktivisering, samt morsomme leker og triks.

Vi har stor fokus på at kurset skal være pedagogisk og tilpasser dermed undervisningen barnas nivå. Det gjør vi med å ha mye praktisk trening, bilder og filmer, kreative aktiviteter med hund, som f.eks gjemsel, hinderløype, sporsøk osv.

Vi får leie en ny og flott innehall med topp kvalitet. Det er store inngjerdede luftegårder ute og en moderne innehall med gummiunderlag, god belysning, alt av fasiliteter og stor plass, på Stend.

 Målet er å øke kunnskapen og styrke relasjonen mellom hunden og barnet, slik at de får mer glede og nytte av hverandre i hverdagen.

HUNDEN
Ta med familiehunden på kurs. Kriterier for at hunden kan være med er at den må kunne ligge i bur og slappe av i pausene, og den må være trygg rundt andre barn og andre hunder.

På kurset blir hundene godt ivaretatt og vil få rikelig med aktivisering og trening, samtidig som de vil ha et godt hvileområde mellom øktene, ta gjerne med egne bur slik at det er lettere for hunden å slappe av.

Hunder som viser bur/separasjonsangst, aggressive atferd mot mennesker eller fremmede hunder kan dessverre ikke delta.

HVEM ER VI?
Bergen Hundeskole har i tillegg til god kompetanse og erfaring innen hund også pedagogisk utdanning. Bergen Hundeskole har spesialisert seg på barn og hund. For at de skal kunne ha mye glede av hverandre, forutsetter det at de har en god kommunikasjon og gjensidig respekt.


VI TRENER PÅ

• Kontakt, sitt, ligg, bli, kom

• Triks

• Spor/apport

• Klikkertrening/Shaping

• Snill håndtering

• Target

• Teori: Positive læringsmetoder, hundens kroppsspråk og aktivisering

Send oss en e-post dersom du har noen spørsmål i forhold til kurset.

post@bergenhundeskole.no

'

'

Dato: 21.06, 22.06, 23.06 og 24.06 (FULLT)
Kl: 09.00 – 13.00
Adresse: Titlestadvegen 21, 5243 Fana
Pris: 2200 kr (Søskenrabatt – 1100 kr for barn nummer to).

Vi tar forbehold om at kurset kan bli flyttet eller avlyst, hvis det ikke er tilstrekkelig antall påmeldte.