Sommerkurs for barn og ungdom


VELKOMMEN TIL SOMMERKURS FOR BARN OG UNGDOM PÅ STEND!

Hvert år inviterer Bergen Hundeskole til sommersamling for hundeglade barn og unge i alderen 8-16 år. Sommerkurset består av fire dager med trening av hund i fokus! Mellom treningsøktene har vi også tid til å gå turer, bli kjent med hverandre med lek og grilling.

Barna kan ta med sin egen hund eller låne av oss. Her disponerer vi en moderne innehall og alt av fasiliteter. Vi er trolig den eneste hundeskolen i Bergen som har barn og hund kurset som vår hjertesak.

OM KURSET
Barna/ungdommene vil lære om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, hverdagslydighet, aktivisering, spor, samt morsomme leker og triks. Målet er å øke kunnskapen og styrke relasjonen mellom hunden og barnet, slik at de får mer glede og nytte av hverandre i hverdagen.

Vi har stor fokus på at kurset skal være pedagogisk og tilpasser dermed undervisningen barnas nivå. Det gjør vi med å ha mye praktisk trening, skuespill, mange bilder, kreative aktiviteter med hund.

HUNDEN
Hundene på kurset blir godt tatt vare på og vil få rikelig med aktivisering og trening. Hunden må kunne slappe av i bur mellom treningsøktene. Vi disponerer noen bur, men har behov for at noen tar med egne.
Hunder som viser bur/separasjonsangst, aggressive atferd mot mennesker eller fremmede hunder kan dessverre ikke delta.

HVEM ER VI?
Bergen Hundeskole har i tillegg til god kompetanse og erfaring innen hund også pedagogisk utdanning. Bergen Hundeskole har spesialisert seg på barn og hund. For at de skal kunne ha mye glede av hverandre, forutsetter det at de har en god kommunikasjon og gjensidig respekt.

Dato: 4 dager
Kl: Dagtid (kan tilpasses ift. henting)
Pris: 2200 kr (Søskenrabatt – 1400 kr for barn nummer to).
Adresse: Titlestadvegen 21, 5243 Fana

Påmeldingskjema