Logo pip


20171022_184619
Pets in Progress

Kjerstin K. Vinsjansen
Pets in Progress ble startet i mars 2016, og tilbyr hjemmekonsultasjoner ved atferdsproblemer hos hund og katt, kurs og foredrag om atferd og helse.

Innehaver Kjerstin K. Vinsjansen ble uteksaminert som dyrepleier i Danmark i 2011 og som atferdskonsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) i 2013. Hun startet på dyreklinikk i 2008 og har hatt atferdskonsultasjoner siden 2010.

Kjerstin har 4 hunder, 3 katter, 2 moskusender og 1 akvarie. Alle de firbeinte bidrar under treningstimer og kurs.

All trening foregår med moderne læringsteori. Vi ønsker å motivere dyret til å gjøre det vi ønsker og la dem aktivt delta i treningen. Gjennom å belønne ønsket atferd fremfor å straffe feil, skjønner dyret at det lønner seg å gjøre det som er riktig.

Kontaktinformasjon

Tlf: 90608891

E-post: post@petsinprogress.no

Hjemmeside: http://petsinprogress.no/

Følg henne på Facebook

SafeSpace DogTraining UB

Dette er en gjeng positive og engasjerte elever ved Vg2 Stend Hundefag har opprettet ungdomsbedrift. Det blir arrangert hundetreff og hundekurs, i blant annet Spesialsøk og Fryktfri håndtering, samt oppstart av dagkennel.

Vg2 Hundefag på Stend videregående skole i Bergen har opprettet en ungdomsbedrift: SafeSpace DogTraining. Her har de fokus på trening med positiv forsterkning. I mai 2019 vil alle inntektene gå til en studietur til Norsk Folkehjelps Minehundsenter i Bosnia.

Vi i Bergen Hundeskole er så heldige som får samarbeide med fine ungdommer som er utrolig flink i hundefaget og yter sitt beste i praksis hos oss.

Kontaktinformasjon

E-post: safespacetrainingub@gmail.com

Hjemmeside: https://safespacetraining.wixsite.com/minside

Følg dem på Facebook