Logo pip

Pets in Progress

Pets in Progress ble startet i mars 2016, og tilbyr hjemmekonsultasjoner ved atferdsproblemer hos hund og katt, kurs og foredrag om atferd og helse.

Innehaver Kjerstin V. Gjertsen ble uteksaminert som dyrepleier i Danmark i 2011 og som atferdskonsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) i 2013. Hun startet på dyreklinikk i 2008 og har hatt atferdskonsultasjoner siden 2010.

Kjerstin har 5 hunder, 3 katter, 2 moskusender og 1 akvarie. Alle de firbeinte bidrar under treningstimer og kurs.

All trening foregår med moderne læringsteori. Vi ønsker å motivere dyret til å gjøre det vi ønsker og la dem aktivt delta i treningen. Gjennom å belønne ønsket atferd fremfor å straffe feil, skjønner dyret at det lønner seg å gjøre det som er riktig.

Kontaktinformasjon

Tlf: 906 08 891

E-post: post@petsinprogress.no

Hjemmeside: http://petsinprogress.no/

Følg henne på Facebook


Veronica Søilen Gangstø

Veronica er en råflink fotograf og er ambassadør for @ilovedogs_no. Hun har flere års skolegang og erfaring innen foto og film. Selv eier hun en shetland sheepdog, Luca, som er en fantastisk modell i bilder på instagram. Snart skal flokken utvides med et nytt familiemedlem av samme rase!

For oss vil Veronica bidra med å ta fine bilder til sosiale medier, plakater og brosjyrer, samt arbeide med markedsføring sammen med oss.

Vi gleder oss til å kunne starte et godt samarbeid med deg. Du er DYKTIG! 

Kontaktinformasjon

E-post: lucathesheltie2015@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/lucathesheltie/?hl=nb 

Følg henne på Facebook


Hun om Hund

Atferdsbiolog Emma Mary Garlant startet Hun om Hund for å fremme bruk av belønningsbaserte treningsmetoder samt at vi skal kunne forholde oss til dyrevelferdsloven og kvalitetssikret forskning. Hun er også veldig opptatt av at vi skal være greie mot hverandre, ikke bare hundene våre.

Det startet med en blogg på forskning.no i 2015. I juli 2017 lanserte hun nettstedet hunomhund.no, og fra og med april 2018 begynte hun å tilby en rekke tjenester, som kurs, rådgivning, privattimer m.m., samt medlemsordningen Hun om Hund Vennskap.

Kontaktinformasjon

E-post:  emma@hunomhund.no

Hjemmeside: https://hunomhund.no/

Instagram: https://www.instagram.com/hunomhund/?hl=nb

Følg henne på Facebook


Musti Laksevåg

Musti er en del av MustiGroup – Nordens største dyrebutikk-kjede med 270 butikker i Sverige, Finland og Norge. Ikke bare den største kjeden – men har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr.

På Laksevåg Senter finner du dyrebutikken Musti. Bemanningen er herlig og spesielt dyktig på hund og katt. Besøker du Musti på Laksevåg blir du møtt av noen snille og smilende damer med god service. Som Venn av Musti får man gratis kloklipp og info og nye produkter og gode tilbud!

Butikksjef Marte Aas er utdannet hundeinstruktør og har to hunder, Moses (tibetansk spaniel) og Klara (Lagotto). Lena Arntsen som er assisterende butikksjef har utdanning innen biologi, hun har to kjæledyr, katten Zorro og hunden Maiko. Vi i Bergen Hundeskole er så heldig som for samarbeide med disse flotte damene fra Musti Laksevåg – Dere vil vi anbefale på det varmeste.

«I Musti investerer vi i glede og trivsel!»

Kontaktinformasjon

Tlf: 469 37 164

E-post: info@musti.no

Hjemmeside: https://www.musti.no

Instagram: https://www.instagram.com/mustilaksevag/?hl=nb

Følg dem på Facebook
Musti Laguneparken
Følg dem på Facebook
Musti Horisont
Følg dem på Facebook
Musti Sartor
Følg dem på Facebook

Kjerstin Klepsvik Vinsjansen

Musti Laksevåg: Bak fra venstre er Marte Aas og Lena Arntsen. Foran fra venstre er Eirin R. Veseth, Atilla og Marit Ø. VikenLaika UB – 2019-2020 Avsluttet

LAIKA UB er en ungdomsbedrift ved Stend videregående skole (Vg2 Hundefag) som tilbyr kurs i spesialsøk, fryktfri håndtering og friskhundtrening.

Spesialsøk er en super måte å aktivisere hunden din på. Fryktfri håndtering er veldig nyttig for at hunden skal være komfortabel når du har daglig helsesjekk på hunden din. Friskhundtrening er super trening for friske hunder, og denne treningen kan forebygge skader og sykdom. Vi kommer også til å ha valpetreff etter hvert.

På våre kurs er dyrevelferd førsteprioritet, og vi bruker kun positive treningsmetoder. Når du deltar på kurs får du individuell veiledning og oppfølging.

Overskudd fra bedriften går til studietur til Norsk Folkehjelp sitt minehundsenter i Bosnia. På våre kurs fokuserer vi også på miljø og bærekraft.

Vi i Bergen Hundeskole er så heldige som fikk samarbeide med fine ungdommer som er utrolig flink i hundefaget og gjorde sitt beste i praksis hos oss.

Tusen takk!SafeSpace DogTraining UB 2018-2019 Avsluttet

Dette er en gjeng positive og engasjerte elever ved Vg2 Stend Hundefag har opprettet ungdomsbedrift. Det blir arrangert hundetreff og hundekurs, i blant annet Spesialsøk, Doggie Yoga, Aktivisering, Valpetreff og Fryktfri håndtering, samt oppstart av dagkennel.

Vg2 Hundefag på Stend videregående skole i Bergen har opprettet en ungdomsbedrift: SafeSpace DogTraining. Her har de fokus på trening med positiv forsterkning. I mai 2019 vil alle inntektene gå til en studietur til Norsk Folkehjelps Minehundsenter i Bosnia.

Vi i Bergen Hundeskole var heldige som får samarbeide med de fine ungdommene i denne elevbedriften.

Tusen takk!