Bli medlem av Hundecafé på Facebook

Hundecaféen holdes stengt foreløpig


Hundecaféen vil fremdeles holde stengt frem til høsten 2021. Vi skal se på muligheten for å kunne åpne så smått igjen da.

Alle som er registrert som kunder hos oss vil få mer informasjon på mail om når vi starter igjen og eventuell tilbakebetaling.

Det vil også bli endring med dager og tidspunkt.

Vi gleder oss til å kunne starte opp igjen med løsslipp og sosialisering med tiden!

Velg mellom Drop-in og Månedspris

Velg mellom tirsdager og onsdager, les om aktivitetsnivåene for de ulike dagene for å se hvor din hund vil trives best.

For påmelding trykk på tidspunktet i kalenderen du ønsker å komme. Les deretter vilkårene og kryss av Lest og forstått, trykk Meld på og betal via PayPal for at påmeldingen skal bli registrert. Etter fullført betaling er påmeldingen er bekreftet.

– Pris 80 kr per hund (to hunder = 160 kr).

– Vi gjør oppmerksom på at du ikke får pengene refundert av oss.

– Dersom det blir problemer med betaling eller påmelding, send oss en e-post. Da kan dere betale med Vipps istedenfor.

Vipps nummer:  506750

post@bergenhundeskole.no


  • Tisper med løpetid kan ikke delta
  • Voksne hannhunder må ha med ballybands inne i hallen
Drop-in kalender for Hundecafé i AprilTrykk på et klokkeslett - meld på - betal med PayPal

Vi har ulike aktivitietsnivå på tirsdager og onsdager, les i teksten under og finn ut hvilke dag som passer best for din hund!

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSunday
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

 

Adresse: Titlestadvegen 21, 5243 Fana

Hundecaféens tilbud

Det skal være gøy å ha hund! Derfor vil vi gi hunden din et sosialt tilbud med trygge rammer. Det vil alltid være instruktører og hjelpeinstruktører til stede under løsslippene for å se til at hundene koser seg, for å gi råd og veiledning dersom dette ønskes. På caféen vil sosial lek utvikle hundens kroppsspråk og kommunikasjon med andre hunder. Mens hunden leker byr vi på kaffe, te, kjeks og frukt i et sosialt fellesskap.

Åpningstider

Tirsdag Kl. 17.00 – 17.45. *Akativitetsnivå 1.  15 ledige plasser. Passer for små voksne hunder, max ca. 10 kg og for rolige små valper max ca. 5 kg.

Onsdag Kl. 17.00 – 17.45. *Aktivitetsnivå 2. 15 ledige plasser. Valper og voksne hunder, alle størrelser (ikke for hunder som er redd for store hunder).

Hvilket aktivitetsnivå passer best?

*Aktivitetsnivå 1: På tirsdager ønsker vi å ha et rolig til middels aktivitetsnivå. Dette gjør at vi skaper rolige omgivelser for hunder som ønsker det. Lekne små hunder er også velkommen, men de må kunne tolke andre hunders signaler godt. Det vil blant annet si at de må kunne ta et nei for et nei.

*Aktivitetsnivå 2: På onsdager ønsker vi å ha et middels til aktivt aktivitetsnivå. Her kan det bli full fart og mye energi. Passer godt for den viltre unghunden eller den spreke senior. Vi har muligheter for å dele inn i to grupper, inne og ute.

Det er viktig at alle voksne hunder er trygge, slik at vi kan skape et godt samhold i gruppen. Store og aktive hunder må som oftest være ute i luftegården på grunn av at gulvet inne i hallen ikke skal bli ødelagt.

PRIS

DROP-IN: 80 kr

MÅNEDSPRIS: 225 kr for 1 hund. 325 kr for 2 hunder.

(Dette inkludert sosial lek og aktivisering for hunden, te, kaffe, kaffemat, frukt, råd og veiledning).